Download Lagu Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3 (3.54 MB) Gratis. Download Mp3 Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3 (5:49 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Dhevy Geranium di ARIANMUSIC

Download lagu terbaru Top Lagu Indonesia
Download Lagu Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3 MP3

Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3

Dhevy Geranium | Posted on 29 July 2019 - Duration: 5:49 - Size: 3.54 MB

Dengar Lagu Online (Klik Play dan menunggu ...)

Rungokno jerit atiku iki

Sing bingung noto roso neng ati

Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki


Tulung kowe ojo salah tompo

Ojo mbok pikir aku ngeliyo

Kabeh iki kahanan

Ra iso neruske katresnan


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Ora ono niatku ngelarani atimu

Rungokno aku senajano aku sing kleru

Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku

Yo mung kanggo awakmu

Cukup pisan iki kowe loro ati

Ora tak baleni anggonku le nglarani


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Mung kependem roso tresno

Bebarengan ora bakal dadi nyoto

Pengen langgeng yo kuwi karepku

Nanging wong tuaku ora setuju


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane



Song Writer : Danang Danzt
Wardrobe : Maria Salon Lumajang
Lokasi : Pura Mandhara Giri Semeru Agung. tempat ini terletak di desa Senduro, kecamatan Senduro, Kabupaten Lumajang, Jawa Timur, berjarak sekitar 20 km atau 30 menit perjalanan dari pusat kota.

Wegah Kelangan Reggae Cover By Dhevy Geranium
jangan lupa Comment, like, Share & SUBSCRIBE pastinya..
Untuk Reqquest lagu, pastikan kalian Subscribe dan like dulu ya video-video kita..

Jangan lupa follow juga instagram kami di:
- Dhevy_geranium: https://www.instagram.com/dhevy_geranium/?hl=id

- Geranium_official: https://www.instagram.com/geranium_official/?hl=id

More Info: 082312331371 (GERANIUM OFFICIAL)

#EDANREGGAE
#PUNGKASANE
#GERANISIA

DMCA.com Protection Status


Lagu Terkait :

Top Download



Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat ArianMusic.Org



Top