Download Lagu Didi Kempot - Layang Kangen MP3 (5.77 MB) Gratis. Download Mp3 Didi Kempot - Layang Kangen MP3 (5:43 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Didi Kempot di ARIANMUSIC

Download lagu terbaru Top Lagu Indonesia
Download Lagu Didi Kempot - Layang Kangen MP3 MP3

Didi Kempot - Layang Kangen MP3

Didi Kempot | Posted on 04 August 2019 - Duration: 5:43 - Size: 5.77 MB

Dengar Lagu Online (Klik Play dan menunggu ...)

Layangmu tak tompo wingi kuwi

Wis tak woco opo karepe atimu

Trenyuh ati iki moco tulisanmu

Ra kroso netes eluh ning pipiku


Umpomo tanganku dadi suwiwi

Iki ugo aku mesti enggal bali

Ning kepriye maneh mergo kahananku

Cah ayu entenono tekaku


Reff:

Ra maido sopo wong sing ora kangen

Adoh bojo pingin turu angel merem

Ra maido sopo wing sing ora trenyuh

Ra kepethuk sawetoro pingin weruh

Percoyo aku, kuatno atimu

Cah ayu entenono tekaku



Evolution #9 SMA N 1 Wonosari

DMCA.com Protection Status


Lagu Terkait :

Top Download



Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat ArianMusic.Org



Top