Download Lagu Loro Ati - Ilux ID MP3 (3.86 MB) Gratis. Download Mp3 Loro Ati - Ilux ID MP3 (5:14 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru ILUX ID di ARIANMUSIC

Download lagu terbaru Top Lagu Indonesia
Download Lagu Loro Ati - Ilux ID MP3 MP3

Loro Ati - Ilux ID MP3

ILUX ID | Posted on 28 July 2019 - Duration: 5:14 - Size: 3.86 MB

Dengar Lagu Online (Klik Play dan menunggu ...)

Kelendi carane isun iki

Ngelalekno loro nong njero ati

Sing sanggup sun pungkiri

Welas iki sampek mati

Saiki malah oseng di restui


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili


Kelendi carane isun iki

Ngelalekno loro nong njero ati

Sing sanggup sun pungkiri

Welas iki sampek mati

Saiki malah oseng di restui


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili..



#ILUXOFFICIAL
SEBUAH LAGU TERBARU KARYA ILUX YANG MENGUSUNG TEMA SAKIT HATI, SEMOGA KALIAN SEMUA SUKA LAGU INI ^_^
JANGAN LUPA SUBSCRIBE, LIKE, COMENT AND SHARE
MAKASIH ^_^

Subscribe : https://smarturl.it/LuXersOfficial
Spotify Streaming :
Buy Mp3 : http://itunes.apple.com/album/id1457235119?ls=1&app=itunes

Admin ILUX OFFICIAL : 081235447667` (wa)
Go follow semua media sosial Ilux
Instagram : http://instagram.com/ilux.id
Twitter : @ilux_id
Facebook fan page https://www.facebook.com/Luxers-Official-1586472234736787/

DMCA.com Protection Status


Lagu Terkait :

Top Download



Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat ArianMusic.Org



Top