Download Lagu Via Vallen - Bojo Galak MP3 (5.63 MB) Gratis. Download Mp3 Via Vallen - Bojo Galak MP3 (5:4 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Via Vallen di ARIANMUSIC

Download lagu terbaru Top Lagu Indonesia
Download Lagu Via Vallen - Bojo Galak MP3 MP3

Via Vallen - Bojo Galak MP3

Via Vallen | Posted on 10 January 2019 - Duration: 5:4 - Size: 5.63 MB

Dengar Lagu Online (Klik Play dan menunggu ...)

wis nasibe kudu koyo ngene

nduwe bojo kok ra tau ngapenake

seneng muring, omongane sengak

kudu tak trimo, bojoku pancen galak


saben dino rasane ora karuan

ngerasake bojoku sing ra tau perhatian

nanging piye maneh atiku wes kadung tresno

senajan batinku ngampet ono njero dada


yo wes ben nduwe bojo sing galak

yo wes ben sing omongane sengak

seneng nggawe aku susah

nanging aku wegah pisah


tak tompo nganggo tulus ning ati

tak trimo sliramu tekan saiki

mungkin wes dadi jodone

senajan kahanane koyo ngene


sungguh keterlaluan bojoku sing saiki

kliru sitik wae aku mesti diseneni

ameh dolan ro konco kok ora diolehke

senenange nuduh dikira lungo ro liyane


yen wes ngono aku mung iso meneng

tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng

di matamu aku iki ora tau bener

kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter


yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak

seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki

mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene


ibarate dele sing uwis dadi tempe

kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane

abote nduwe bojo sing galak

lek ra keturutan senengane mencak-mencak


ra usah digetuni aku kudu kuat ati

nganti tekan mati sliramu tetep ning ati

distel kendo wae, tak nikmati uripe

senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe


kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi

tetep cinta senajan bojoku galak


yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak

seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki

mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene


yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak

seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki

mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene



Cara Aktifkan RBT Via Vallen - Bojo Galak Cipt. Pendhoza
Ketik : VBGCA sms ke 1212 (TELKOMSEL)
Ketik : MG 53093280 sms ke 808 (INDOSAT)
Ketik : 34122303 sms ke 1818 (XL)
Ketik : 801210 sms ke 1212 (TRI)

Performed by : Via Vallen
Composed by : Pendozha
Arrangement : Capoenk/Arthur/Cepi
Mixing & Mastering : @rully_akhmadi
Label : Ascada Musik
Video Director : Christ Sinyal

Video musik dari Via Vallen berjudul ‘Bojo Galak’.

Untuk mendengarkan lagu dari artis dan musisi Ascada Musik lainnya, klik di sini: https://www.youtube.com/user/ascadamusik/

Untuk streaming lagu-lagu Via Vallen, klik di sini:
Spotify: http://smarturl.it/BojoGalakSpotify
Apple Music: http://smarturl.it/ViaVallenApple
Joox: http://smarturl.it/BojoGalakJoox


Ascada Musik adalah label musik, manajemen artis, dan perusahaan publikasi yang berada di Jakarta, Indonesia. Artis dan musisi Ascada Musik meliputi Dadali, Papinka, Asbak Band, Ilir7, Via Vallen, Maisaka, New Syclon. Ikuti terus perkembangan lagu terbaru dari artis dan musisi Ascada Musik di channel ini untuk mendapatkan video eksklusif, termasuk video klip dan video dengan liriknya.

Ascada Musik
Website: http://www.ascadamusik.com
Facebook: http://www.facebook.com/ascadamusikindonesia
Twitter: http://www.twitter.com/ascada_id

---

Via Vallen performing official music video ‘Bojo Galak’.
Subscribe to Ascada Musik here: https://www.youtube.com/user/ascadamusik/

Available on
Spotify: http://smarturl.it/BojoGalakSpotify
Apple Music: http://smarturl.it/ViaVallenApple
Joox: http://smarturl.it/BojoGalakJoox


Ascada Musik is a record label, artist management and publishing company based in Jakarta, Indonesia. Our artists include Dadali, Papinka, Asbak Band, Ilir7, New Syclon, Lacy Band, and Alice. Subscribe to our channel for exclusive videos, including official videos and lyric videos.


Ascada Musik
Website: http://www.ascadamusik.com
Facebook: http://www.facebook.com/ascadamusikindonesia
Twitter: http://www.twitter.com/ascada_id

DMCA.com Protection Status


Lagu Terkait :

Top Download



Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat ArianMusic.Org



Top