Download Lagu Via Vallen - Cidro MP3 (3.92 MB) Gratis. Download Mp3 Via Vallen - Cidro MP3 (4:58 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Via Vallen di ARIANMUSIC

Download lagu terbaru Top Lagu Indonesia
Download Lagu Via Vallen - Cidro MP3 MP3

Via Vallen - Cidro MP3

Via Vallen | Posted on 07 October 2019 - Duration: 4:58 - Size: 3.92 MB

Dengar Lagu Online (Klik Play dan menunggu ...)

Wis sakmestine ati iki nelongso

Wong seng tak tresnani mblenjani janji

Opo ora eling naliko semono

Kebak kembang wangi jroning dodo


Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae


Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki


Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro


Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae


Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu


Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro



Download Lagu Via Vallen - Cidro ( Official ) Mp3, Download Mp3 Via Vallen - Cidro ( Official ) Gratis, Download Lagu ViVa Music Indonesia Mp3 Gratis

DMCA.com Protection Status


Lagu Terkait :

Top Download



Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat ArianMusic.Org



Top