Download Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan MP3 (3.74 MB) Gratis. Download Mp3 Via Vallen - Wegah Kelangan MP3 (4:35 min) CEPAT dan MUDAH. Download Lagu Terbaru Via Vallen di ARIANMUSIC

Download lagu terbaru Top Lagu Indonesia
Download Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan MP3 MP3

Via Vallen - Wegah Kelangan MP3

Via Vallen | Posted on 11 January 2019 - Duration: 4:35 - Size: 3.74 MB

Dengar Lagu Online (Klik Play dan menunggu ...)

Rungokno jerit atiku iki

Sing bingung noto roso neng ati

Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki


Tulung kowe ojo salah tompo

Ojo mbok pikir aku ngeliyo

Kabeh iki kahanan

Ra iso neruske katresnan


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Ora ono niatku ngelarani atimu

Rungokno aku senajano aku sing kleru

Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku

Yo mung kanggo awakmu

Cukup pisan iki kowe loro ati

Ora tak baleni anggonku le nglarani


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Mung kependem roso tresno

Bebarengan ora bakal dadi nyoto

Pengen langgeng yo kuwi karepku

Nanging wong tuaku ora setuju


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane



Official Music Video

Title : Wegah Kelangan
Artist : Via Vallen
Songwritter : Danang Danzt
Album : Om. SERA The Best "VIA VALLEN"

Copyright © 2018 Milady Record. All rights reserved.

#viavallen
#wegahkelangan

DMCA.com Protection Status


Lagu Terkait :

Top Download



Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat ArianMusic.Org



Top